Wat is TOPICS MARKETING

TOPICS MARKETING is een artikel portaal waar je op eenvoudige manier artikelen kunt publiceren op onderwerp gerelateerde websites.

Waarom onderwerp gerelateerde websites ? Het internet is ondertussen behoorlijk verzadigt van algemene artikel websites waar je wellicht ook gebruik van maakt, uiteraard is hier niets mis mee het is juist goed om over een gevarieerd linkprofiel te beschikken. Omdat de zoekmachines steeds strenger kijken naar de inkomende links van uw website is het zeker niet onbelangrijk om te zorgen dat uw website zich wel in de juiste Topic zit.

Als je bekend bent met de tool van www.majestic.com dan zul je direct begrijpen waar we het over praten, ben je er niet bekend mee lees dan op gemak verder.

Majestic is een online tool die dagelijks vele websites indexeert en daarbij worden ook de inkomende links gemeten, iedere inkomende link brengt een bepaalde TOPIC ( onderwerp ) met zich mee en beïnvloed daarmee de topic van je website. Stel je hebt een webshop waar je wijn verkoopt dan is goed om inkomende links te verkrijgen in de topic Business / Food and Related Products en Recreation / Food deze onderwerpen ( TOPICS ) sluiten dus perfect aan bij de branche van je webshop en dient dan ook de hoofd TOPIC te zijn van je webshop. Als een andere topic de hoofdtopic is van je webshop dan kan dit een negatieve invloed hebben op de posities in de zoekmachines.